U bent hier

Wat je zeker nu gezien moet hebben!

Wandelen langs de mooiste bezienswaardigheden.

Met meer dan 700 ha natuurgebieden is Koksijde-Oostduinkerke een topbestemming voor actieve recreanten en sportievelingen. In onze wandelkaart werden alle gemeentelijke wandelroutes volledig herwerkt en vernieuwd. De wandelkaart staat dan ook garant voor een onvergetelijke ontdekking van dit wandelparadijs.

Lees verder

Navigo - Nationaal Visserijmuseum

In het NAVIGO-museum maak je kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. De rijke museumcollectie verenigt erfgoed, kunst, ambacht en natuur van de Noordzee. Wist je dat je er ook echte Noordzeebewoners kunt ontmoeten?

Lees verder

Abdijmuseum Ten Duinen

In de middeleeuwen overheerste het silhouet van de Duinenabdij het Koksijdse landschap. Een bezoek aan het Abdijmuseum doet je in alle rust wandelen langsheen haar oude muuropstanden, omgeven door prachtige natuur. Verwonder je over unieke collectiestukken die archeologen ter plaatse vonden, over de abdijgeschiedenis en de belangrijke rol van de Duinheren in de streek.

Lees verder

Paul Delvauxmuseum

De grootste verzameling werken van Paul Delvaux is te zien in het gelijknamige museum in Sint-Idesbald, op meer dan 1000 m² aan vernieuwde ruimte. Het museum nodigt je uit om kennis te maken met de schilderijen, aquarellen, tekeningen, schetsboeken en etsen uit het werk van de internationaal befaamde kunstenaar.

Lees verder