U bent hier

Campings

Waar kan je parkeren met je mobilhome?

Sinds 1 juli 2021 kan je in Koksijde met je mobilhome terecht in de Burgweg, ter hoogte van de landingsbaan, net voorbij de Kerkstraat in Koksijde-Dorp. De mobilhomeparking is gratis en beschikt over 29 parkeerplaatsen waarbij je maximum 12 uren mag staan. Ter plaatse staan de nodige aanduidingsborden. Het gaat hier om een zone uitgezonderd plaatselijk verkeer. Als je wil wegrijden, moet je terug richting Koksijde-Dorp rijden. Aan de gebruikers wordt wel gevraagd om rekening te houden met de veiligheid bij het manoeuvreren, want dit is ook een belangrijke fietsas (zowel recreatief als functioneel).

Campings

Camping Blekkerdal

Zeer rustig gelegen in prachtige natuur, op anderhalve kilometer van de zee. Binnen een straal van 12 km zijn er veel sportmogelijkheden en animatie.

Lees verder

Kampeerverblijfpark Noordduinen

Gezinsvriendelijke camping gelegen te midden van het natuurgebied de Noordduinen. De camping bevindt zich op loopafstand van zee en strand. Een nieuw en modern sanitair, was- en droogplaatsen,...

Lees verder

Chalets Eureka Bloemenduin

Centraal gelegen familiepark op wandelafstand van Koksijde-centrum, het strand en de winkels. Het park voorziet uitgeruste kampeer-plaatsen met vrij gebruik van de sanitaire voorzieningen alsook...

Lees verder

Chalets Eureka Bloemenduin

Camping in het centrum van Koksijde-bad, in een oase van rust en groen en omringd met een prachtig duinenlandschap. ...

Lees verder

Kampeerverblijfpark Silico

Gezinsvriendelijk kampeerverblijfpark op loopafstand van het centrum. Sportterrein op 300 m. Alle plaatsen minimum 100 m² op vlak grasveld.

Lees verder