U bent hier

Beleef Koksijde sportief!

Koksijde Golf ter Hille

Het golfterrein Koksijde Golf ter Hille ligt attractief tussen de kuststrook, met de duingebieden en de Westhoekpolders. Golfers, zowel leden als niet-leden van Koksijde Golf ter Hille, kunnen in dat unieke decor genieten van een driving range met 25 afslagplaatsen, van een shortcourse met 9 holes (min. handicap 45) en een championshipcourse met 18 holes (min. handicap 35). Kennismaken met de golfsport kan tijdens tal van initiaties. Raadpleeg hiervoor het golfsecretariaat. Iedereen is welkom!

Lees verder

Fietsroutes

Voor actieve recreanten en ook voor zij die een uitdaging niet uit de weg gaan heeft Koksijde-Oostduinkerke werkelijk alles in de aanbieding. Onze fietsroutes zijn daar eentje van. Kies een fietsroute uit en fiets langs de mooiste plekjes van Koksijde-Oostduinkerke. Je ontdekt altijd wel iets nieuws. Dus neem je fiets en kom af!

Lees verder

Zwembaden

Valt het weer eens een dagje niet mee? Geen nood! Neem een duik in één van onze zwembaden waar je naar hartelust kan zwemmen, baantjes trekken of je eens laten gaan in de wildwaterbaan. Voor elk wat wils!

Lees verder

Strandclubs

Onze strandclubs zijn de ideale uitvalsbasis voor verschillende watersporten te Koksijde-Oostduinkerke zoals zeilen, windsurfen, kitesurfen en nog zoveel meer. Geniet van het sportief uitzicht met een glaasje!

Lees verder