U bent hier

Win Een Zomer Lang IJsjes!

Win Een Zomer Lang IJsjes!

Zin om een zomer lang ijsjes te winnen*? Ga dan creatief aan de slag in je eigen "kot" of in de tuin en stuur een foto in van je mooiste of origineelste ijsje: in een potje of op een hoorntje, chocolade, aardbei of vanille, marshmellow-ijsjes, emoji-ijsjes, papier-ijsjes, bolletjesijs of rolletjesijs… alles kan! 

Zon, zee, strand én ijsjes! Heel wat gezinnen en kinderen worden er gelukkig van.
En hoe ‘cool’ is het niet als je een zomer lang gratis ijsjes mag eten in Koksijde-Oostduinkerke…. Een droom die binnen enkele maanden misschien werkelijkheid wordt, voor wie deelneemt aan de leuke  Een Zomer Lang IJsjes- Wedstrijd.

Hoe deelnemen?
Om een zomer lang ijsjes te winnen moet je vóór 28 mei 2020 een foto insturen van je mooiste of origineelste ijsje. Hoe de ijsjes gemaakt zijn, is van geen belang. Wees creatief; schilderen, knutselen, collages maken, krijten op de stoep, iets met de computer… alles kan. 
Stuur een foto van je creatie via email samen met naam, voornaam en telefoonnummer naar zomeractie@koksijde.be
Er is 1 deelname/inzending per persoon toegestaan.


De foto’s worden op 1 juni in een album op de Facebookpagina van Koksijde-Oostduinkerke gedeeld (@KoksijdeOostduinkerke), zodat vanaf 1 juni tot en met 15 juni likes verzameld kunnen worden. De 5 foto’s met de meeste likes en 5 foto's geselecteerd door de ijsjeszaken gaan door naar de finale. Waar een jury van specialisten de winnaar kiest. Die winnaar wordt bekend gemaakt op 25 juni, ook via de Facebookpagina van Koksijde-Oostduinkerke. De gelukkige mag vanaf 1 juli een zomer lang (meeneem)ijsjes smullen!
 
Een ideale bezigheid dus om de komende weken op zoek te gaan naar creatieve ideetjes en ‘cool’ uit de hoek te komen.

Veel succes aan alle deelnemers!

*Uitgifte en uitvoering van de prijs is afhankelijk van de regulering van de overheid t.a.v. de Corona-crisis op dat moment, hier zullen wij ons te allen tijde aan houden.

Vertel het verder

op Facebook