U bent hier

Waterpark op het meer van Sunparks Oostduinkerke

Waterratten opgelet! Voor het eerst is het waterpark op het meer van Sunparks Oostduinkerke geopend. Het drijvend speelparadijs dat is aangemeerd, heeft een oppervlakte van 1000m² met meer dan 33 hindernissen. Vanaf 1 juli is het waterpark elke dag geopend. Laat de zomer maar komen!

Het drijvende waterpark is sinds 17 juni geopend en is tijdens de maanden juni en september telkens woensdag, zaterdag en zondag open. Tijdens de zomermaanden kan men elke dag op het waterpark!
Het drijvend speelparadijs is toegankelijk voor iedereen, zowel gasten die in Sunparks verblijven als gasten van buitenaf.

Er moet online gereserveerd en betaald worden via volgende website: www.dagjesunparks.be/oostduinkerke

De meer dan 33 losse modules die het drijvende parcours vastkoppelen bestaan uit verschillende hindernissen voor jong en oud. Van een grote pyramide om in te klimmen, glijbaan om vanaf te roetsjen, smalle bruggetjes en zigzag-vormen om overheen te rennen en grote ballen om te ontwijken.
Gediplomeerde redders zorgen voor de veiligheid van de deelnemers en controle van het waterpark. Ze zorgen ervoor dat iedereen verplicht een zwemvest krijgt.

Deze activiteit is toegankelijk vanaf 8 jaar en men moet kunnen zwemmen.

Plezier gegarandeerd!


 

Vertel het verder

op Facebook