U bent hier

Wandelzoektocht 2021

Na het succes van vorig jaar lanceert de VVV/dienst Toerisme haar jaarlijkse wandelzoektocht, deze keer met 3 verschillende lussen aangepast aan elke doelgroep.

Van 1 april tot en met 15 september speur je naar foto’s en los je de bijhorende vragen op. Deelnameformulieren (4€/map) zijn te verkrijgen bij de toerismekantoren van Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald.

Er zijn dit jaar drie lussen: een uitdagende route voor de echte speurneuzen, een alternatieve verharde route (rolstoel-, buggy- en hondvriendelijk) en een kortere gezinsroute.

De uitdagende versie (16+) van 8 km is een erg mooie route doorheen de minder bekende wandelpaden van de Doornpanne en de Hoge Blekker. Het verhard alternatief is 5 km lang. Deze beide tochten starten aan het toerismekantoor te Koksijde-bad. Voor de gemakkelijkere gezinsvriendelijke zoektocht (5+) van 3,4 km start je aan de Hoge Blekker. Een parcours voor de stappertjes die van zand houden én het aandurven om foto’s te zoeken en vraagjes te beantwoorden.  

Net zoals vorig jaar is er opnieuw een schiftingsvraag en sluiten we de zoektocht af met enkele droedels.

Trek je wandelschoenen aan en zet je speurzintuigen op scherp. Maar geniet bovenal van de wandeling!

Iedere deelnemer die het antwoordblad indient heeft recht op een prijs. Slechts 1 prijs per aangekochte map. De prijsuitreiking zal plaats vinden in het c.c.CasinoKoksijde op vrijdag 8 oktober 2021 om 18.30 uur.

 

Vertel het verder

op Facebook