U bent hier

Onze wandelzoektocht daagt jou uit! | tot en met 31 augustus 2024

De VVV en dienst Toerisme staan te popelen om je een nieuwe uitdaging voor te schotelen. Speurneuzen, zet je schrap voor de jaarlijkse wandelzoektocht.


Van 30 maart tot en met 31 augustus 2024 kan je bij de toerismekantoren van Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald terecht voor het aankopen van een wandelzoektocht. (4€/map). Het concept blijft identiek: zoeken naar foto’s en de bijhorende vragen beantwoorden. Ook drie extra raadseltjes dienen weer te worden opgelost. Onze doelgroep? Personen vanaf ± 14 jaar.

Traditiegetrouw laten we je graag kennismaken met weer een ander stukje Koksijde. Dit jaar zakken we af naar Koksijde-dorp. Starten doen we vanaf het Hoge Blekkerbad, Pylyserlaan 30.

De route is 6 km lang. Het verhard alternatief voor kinderwagens en rolstoelen is 4,9 km. Hondjes zijn op beide parcours toegelaten. Naast een duidelijk plan, kun je de route via een QR-code ook online volgen.

We maken een lus doorheen het gezellige Koksijde-dorp, waar je enkele verrassend mooie stukjes natuur én twee begraafplaatsen op je weg vindt. En wees gerust, onderweg zijn tal van mogelijkheden om je dorst te lessen.

Te voet, per fiets, deelfiets, auto of met bus 60, 61 of 50 geraak je gemakkelijk op de startplaats. De schiftingsvraag vind je dit jaar in de cafetaria van het Hoge Blekkerbad.

Trek je wandelschoenen aan en hou die ogen op scherp. Maar geniet bovenal van de wandeling!

Iedere deelnemer die het antwoordblad indient heeft recht op een prijs. De prijsuitreiking zal plaats vinden in het c.c.CasinoKoksijde op vrijdag 13 september 2024 om 19 uur.

 

Vertel het verder

op Facebook