U bent hier

Uniek concert PAUL BRUNA met groot showorkest (Forever Band) t.v.v. de MUG-heli

Concert Paul Bruna
Op 30 maart 2019 vindt in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Koksijde een concert plaats van Paul Bruna. Hij wordt begeleid door het showorkest de Forever Band. Zangeres Mieke D. en showkorps El Fuerte vervolledigen het podium. Het concert start om 14.30 uur.

Kaarten zijn nog te verkrijgen de dag zelf aan de deur. Deuren open om 13 uur.

Van Elise voor Paul
Elise Carpentiers leven startte moeilijk. Met ups en downs bloeide ze uit tot een toffe, leuke tiener. Elise is een levenslustig meisje dat houdt van muziek en van dansen. En door deze twee bezigheden belandde ze vier jaar geleden - heel toevallig - op het podium bij Paul Bruna. Nadien maakte ze kennis met de zanger en is er tussen hen beiden een grote vriendschap ontstaan. Elise en haar ouders willen Paul op een gepaste manier danken voor de glimlach die hij steeds weer op het gezichtje van Elise tovert. Vandaar dit concert.

Voor het goede doel
De opbrengst van het concert gaat naar de MUG-heli omdat die zo belangrijk is voor onze regio. En daarom zetten zowel het gemeentebestuur als heel wat lokale handelaars hun schouders onder dit project.

Praktisch
De toegangsprijs voor dit concert bedraagt 20 euro. Een ticket koop je in één van de verkooppunten (zie onderaan) of op de dienst Toerisme, Zeelaan 303, Koksijde.

Info: 0487 76 89 70 –deschrijver.heidi@telenet.be
Verkooppunten: Restaurant De Abdij - Esthetiek Sofie Suber - Bakkerij Kapelhof - Manège Equibeach – Spar St-Idesbald - Restaurant Potje Paté - Traiteurzaak Filip en Nele - Frituur Passe Vite - Fidelia hondeschool - Northsea Resto Bowling - 'T knabbeltje Sandwichbar - Brasserie Iceberg - Dbar
Waar:
Kerkplein 2
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Wanneer:
zaterdag 30 maart 2019 van 13:00 tot 18:00
Prijs: 
€ 20.0
Basistarief: 20,00 €

Vertel het verder

op Facebook