U bent hier

Tentoonstelling "op de grond, tussenin of aan de hemel"

De titel van de tentoonstelling is een regel uit “George Grard”, een album met zeefdrukken van George Grard en gedichten van Eddy van Vliet uit 1978. “op de grond, tussenin of aan de hemel” zoekt inspiratie in het omliggende landschap: de donkere aarde en het groen van het gras, de horizonlijn die de verbinding lijkt te maken met de lucht. “Tussen hemel en aarde” is een metafoor voor wat ons met de voeten op de grond houdt, een realiteitszin en focus op het werkelijke, en voor wat ons doet dromen, streven en verlangen.

Laat “op de grond, tussenin of aan de hemel” spreken tot uw verbeelding. Beleef hoe het dagelijkse en spirituele zich met elkaar verbinden. Bekijk de kunstwerken vanuit uw eigen standpunt en dat van de kunstenaars, vanuit verschillende richtingen, in de diepte, in de hoogte en in de verte.

Deelnemende kunstenaars zijn Leo Copers, Marc Cordenier, Joachim Coucke, Saar De Buysere, Esther de Graaf, Honoré δ’O, Johan Gelper, Sanam Khatibi, Martine Laquiere, Greet Van Autgaerden, Sarah Van Marcke, Jan Van Oost, Santiago Reyes Villaveces en Tim Volckaert. Ze zijn samengebracht door curator Els Wuyts.

Familieaanbod :
Kunst is een belevenis voor het hele gezin. Daarom zijn er in onze crea-hoek ook activiteiten voor kinderen.
Zit je met je hoofd in de wolken tijdens de expo "op de grond, tussenin of aan de hemel"? Bouw dan mee aan onze wolkenkrabber of maak je eigen wolk.
Of sta je liever met beide voeten op de grond? Maak dan je eigen kriebelbeestje.
Waar:
Ten Bogaerdelaan 10
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Wanneer:
zaterdag 10 november 2018 tot zondag 16 december 2018
maandag:
gesloten
dinsdag:
gesloten
woensdag:
gesloten
donderdag:
gesloten
vrijdag:
gesloten
zaterdag:
14:00 tot 17:00
zondag:
14:00 tot 17:00
Prijs: 
Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder

op Facebook