U bent hier

Stijlvol Shoppen

December, de maand bij uitstek om je zoektocht te starten naar het perfecte kerstcadeau!
Op zaterdag 16 december slaan de dienst Toerisme Koksijde-Oostduinkerke en de handelaarsbond Hartje Koksijde de handen in elkaar en zorgen ze met het shoppingsevenement ‘Stijlvol Shoppen’ voor de perfecte uitvalbasis.

Flaneer door de Zeelaan en laat je betoveren door de feeërieke kerstverlichting en de sfeervolle etalages. Gracieuze butlers zorgen ervoor dat je de handen vrij hebt om te genieten van een lekkere attentie aangeboden door de handelaars. Verder zorgen straattheater en live-muziek voor een betoverende kerstsfeer.

Nog op zoek naar de perfecte feestoutfit? Laat je dan zeker bijstaan door het mode-icoon Lien Degol, ook gekend van tv! Zij zorgt in 6 deelnemende winkels voor persoonlijk stylingadvies aan de hand van de nieuwste collecties. Samen met een schoenpoetser zorgt ze ervoor dat je zal blinken van kop tot teen!

Gevonden wat je nodig hebt? Ga dan zeker langs bij de inpakstand van Pieperdehiep en steek je handen uit de mouwen voor het creatief inpakken van je cadeautjes.

Je dag afsluiten kan aan één van de gezellige smulhuisjes die tal van lekkere winterse lekkernijen verkopen. En wie nog energie over heeft kan zich wagen aan een rondje op de schaatspiste!

Waar:
Zeelaan
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Wanneer:
zaterdag 16 december 2017 van 10:00 tot 18:00
Prijs: 
Gratis
Basistarief: 0,00 €

Vertel het verder

op Facebook