U bent hier

Soetkin Baptist - Que Désire

Na het succes van ‘Soetkin Made in France’ kon een vervolg niet uitblijven. Ook in ‘Que Désire’ laat Soetkin op briljante wijze Franse chansons herleven. Van Dalida tot Barbara. Van Delpech tot Aznavour. Soetkin ruilt voor ‘Que Désire’ de strijkers van Ensemble Polygone in voor een fijne band. Vocaal laat ze zich bijstaan door de schitterende Aline Goffin. De heerlijke muziek, nu eens bombastisch dan weer breekbaar, zal je van het ene kippenvelmoment naar het andere brengen.

Het grote publiek kent Soetkin Baptist vast nog uit haar tijd bij Ishtar, de folkgroep die België vertegenwoordigde op het Songfestival met de oorwurm ‘O Julissi na jalini’. Ondertussen woont Soetkin al een tijdje in Noorwegen waar ze dirigent is van een meisjeskoor en werkt als zangeres, pianiste en muzieklerares. Gelukkig voor ons maakt ze nog regelmatig de oversteek naar haar vaderland.

van & met: Soetkin Baptist (zang), Aline Goffin (backing vocals, ukelele), Bert Candries (gitaar, basgitaar), Luc Vanden Bosch (drum), Paul Flush (hammondorgel)
Waar:
Casinoplein 11, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Reservatie link: 
Wanneer:
zondag 23 januari 2022 van 20:00 tot 21:30
Prijs: 
€ 16
abo5: 14.5 EUR abo8: 13 EUR

Vertel het verder

op Facebook