U bent hier

Resto Real

Restaurant

Restaurant "Resto Real" te Koksijde, sinds 1980 bekend voor zijn vriendelijke & vlotte bediening en kwaliteit aan een betaalbare prijs.
In het voorjaar 2004 hebben wij onze zaak volledig vernieuwd en uitgebreid om de steeds groter wordende groep trouwe klanten op een vlotte manier te kunnen blijven ontvangen.
Een bijkomende nieuwe zaal en enkele functionele herschikkingen zorgden ervoor dat wij nu beschikken over twee gescheiden, geklimatiseerde zalen, met een totale capaciteit van 250 personen in een ruim en aangenaam kader.
Ook de keuken onderging een ware metamorfose. Vanuit onze volledig vernieuwde, maar nog steeds open keuken, verwennen wij u graag met de lekkerste mosselen en steaks, heerlijke visgerechten en suggesties naar gelang het seizoen. Komt u zeker eens genieten van onze toppers als zeetong, paling in 't groen, côte à l'os en steak Champignons.
Bij ons kunt u terecht voor een etentje, zakenlunch, à la carte of dagschotel. Indien gewenst stellen wij voor groepen graag een menu samen naar ieders smaak en budget.

Waar:
Koninklijke Baan 198
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Website:
Telefoon:
+32 (0)58 51 28 02
Fax:
+32 (0)58 52 18 98

Vertel het verder

op Facebook