U bent hier

Programma Sint-Idesbald | Fun Shoppingweekend Klant = Koning

ZATERDAG 30 SEPTEMBER

ZONDAG 1 OKTOBER

North Sea Dixielandband

10.00 – 12.00 uur

Sarah Toestra

10.00 – 10.30 uur

10.45 – 11.15 uur

11.30 – 12.00 uur

12.15 – 12.45 uur

Flower Parade (steltenlopers)

11.30 – 12.30 uur

Tjoebie

10.00 – 13.00 uur

The Dixie Six

14.00 – 14.45 uur

15.00 – 15.45 uur

16.00 – 16.45 uur

The Dixie Six

14.00 – 14.45 uur

15.00 – 15.45 uur

16.00 – 16.45 uur

Poëtisch Kapsalon & Grime

14.00 – 17.00 uur

Locatie: hoek Strandlaan en Zwaluwenstraat

Karikaturist

14.00 – 17.00 uur

Locatie: Konzplein

 

North Sea Dixielandband:
Ze spelen Dixieland klassiekers alsof ze die zelf schreven since 1983. Wat begon als een eenmalige stunt op de zaterdagmarkt 40 jaar terug, mondde uit in The North Sea Dixielandband. Hoewel Jan Verdonck uit Koksijde de enige muzikant van de oorspronkelijke bezetting is, blijft dit gezelschap menige gebeurtenissen opvrolijken met live muziek. Met een trompet, klarinet, trombone, bas en drums in de hand laten ze de ‘good times rollen’.

Flower Parade:
Koksijde is een bloemengemeente bij uitstek en deze drie prachtige bloemensteltenlopers, zetten dat feit graag nog eens in de bloemetjes. Ze laten de winkelstraten letterlijk schitteren met hun programmeerbare LED verlichting.

The Dixie Six:
Een jonge groep gepassioneerde muzikanten laat een nieuwe wind waaien door oude en hedendaagse dixielandnummers. Zowel qua look, stijl als muzikaal zullen ze iedereen verbazen. De zeskoppige band bestaande uit trompet, saxofoon, trombone, sousafoon, banjo en drums. Hun repertoire bestaat uit gekende hits die in een nieuw en fris dixielandjasje gestoken worden. Ook de traditionele dixielandnummers ontbreken niet in hun playlist.

Poëtisch Kapsalon & Grime:
Bloemen, veren, blaadjes, pluimen, draadjes, mini-cup-cakes, discoballetjes, lepels, stokjes, eenden, vlinders, vogels, diamanten, knopen-en-kralen, piraten, nesten, tule, linten en alle kleuren van de regenboog sieren jouw nieuw kapsel! Gegrimeerd worden als prinses, draak, ridder, Spiderman, bloemenfee, poes, clown, monster, tijger, hondje, glittervlinder, fantasiefee... het kan allemaal. Niet alleen de klant op de stoel maar ook wachtrij en omstaanders genieten mee.

Sarah Toestra:
Ze lijkt wel een fee. Ze lijkt wel een wandelende fee. Ze lijkt wel een wandelende fee die viool speelt. Nee, het is gewoon een mooie wandelende fee die dan ook nog wondermooi viool speelt. Als je haar tegenkomt, mag je genieten van haar hemelse klanken. Maar je kan ook uit haar prachtige kleed een papiertje nemen. De titel van het liedje daarop vermeld, zal ze met plezier voor u spelen. Sarah Toestra…..een streling voor oog en oor…

Tjoebie:
Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee dat is het niet… Maar… wat is het dan wel? Niemand weet het. Iedereen maakt ervan wat hij zelf wil. Deze creatie gaat tussen het publiek door en entertaint zowel jong als oud door zijn gekke bewegingen en geluidjes die hij maakt. Zijn oog gaat ook altijd alle kanten uit. 

Karikaturist:
Deze sneltekenaar tekent binnen een mum van tijd een sprekende karikatuur tekening van jou. Daarnaast is het ook mogelijk dat de karikaturist van meerdere personen of situaties een humoristische cartoon maakt.

Vertel het verder

op Facebook