U bent hier

Oostduinkerke Kids

Plezier verzekerd tijdens Oostduinkerke Kids!
Op zaterdag 22 september 2018 vindt Oostduinkerke Kids plaats. Het belooft opnieuw een supertoffe dag te worden met gratis attracties voor alle leeftijden.

Oostduinkerke Kids vindt plaats in Oostduinkerke-Dorp, in de Vrijheidstraat, Schoolstraat, Polderstraat en op het binnenplein van het Navigo-Nationaal Visserijmuseum. De hele dag, van 10.30 tot 18 uur, kunnen de kinderen zich uitleven op de verschillende attracties, zowel voor de allerkleinsten als voor de tieners. Alle attracties zijn bovendien gratis toegankelijk!

Speelplezier voor de kleinsten!
De allerkleinsten zullen zich zeker niet vervelen. De verschillende springkastelen, speelrups, klauterparcours en kleuterfietsjes zorgen voor uren speelplezier.
Of laat je omtoveren tot een echte prinses of superman aan de gratis grimestand. Bij de plezante infostand kan je terecht voor leuke animatie, samen met de plezante figuren.

Klim- en klauterplezier gegarandeerd!
Aan klimmen zal het tijdens Oostduinkerke Kids niet ontbreken. Er is een Fire Rescue stormbaan, een Bungee Trampoline en verschillende survivalbanen. Waag een sprong van de supercoole hangbrug Base Jump of beleef dolle pret op de verschillende gekke fietsen. Kom je tegenstander verslaan in de gamezone waar je een echte Race challenge kan houden of voetballen. Klim door een web van banden naar een hoogte van 10 meter op de Spider-Toren XXL.

Opendeur bij Brandweer Oostduinkerke!
De Brandweer van Oostduinkerke zet ook tijdens Oostduinkerke Kids haar deuren open voor het publiek. Kom alles te weten over het leven van een echte brandweerman tijdens verschillende spelen van de brandweer!

Escape House!
Zin om puzzels en codes op te lossen om te kunnen ontsnappen uit de Escape House? Schrijf je in aan de stand van Plezand (€2) en have fun!
Waar:
Vrijheidstraat, Polderstraat, Schoolstraat, binnenplein NAVIGO en O. Jesperstraat
8670 Oostduinkerke (Koksijde)
Wegbeschrijving
Wanneer:
zaterdag 22 september 2018 van 10:30 tot 18:00
Prijs: 
Gratis
Basistarief: 0,00 €
Leeftijd: 
2

Vertel het verder

op Facebook