U bent hier

Onze wandelzoektocht daagt jou uit!

De jaarlijkse wandelzoektocht, in organisatie van VVV/dienst Toerisme, heeft weer een nieuwe uitdaging klaar voor de wandelgrage speurneuzen.  

Van 1 april tot en met 31 augustus 2023 kan je bij de toerismekantoren van Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald terecht voor het aankopen van een wandelzoektocht. (4€/map). Het concept blijft identiek: zoeken naar foto’s en de bijhorende vragen oplossen. Onze doelgroep? Personen vanaf ± 14 jaar.

Dit jaar starten we vanaf het toerismekantoor van Sint-Idesbald, Zeedijk 26a.

De route is 6,1 km lang. Het verhard alternatief voor kinderwagens is 5,5 km. Hondjes zijn op beide parcours toegelaten. Nieuw dit jaar is dat je de route ook met GPX-file kunt volgen op je smartphone.

We wandelen doorheen de mooie villawijken van Sint-Idesbald, afgewisseld met hier en daar een stukje duinen. En wees gerust, onderweg zijn ook enkele mogelijkheden om uw dorst te lessen.

Net zoals vorig jaar is er opnieuw een schiftingsvraag en sluiten we de zoektocht af met enkele raadsels.

Trek je wandelschoenen aan en zet je speurzintuigen op scherp. Maar geniet bovenal van de wandeling!

Iedere deelnemer die het antwoordblad indient heeft recht op een prijs. Slechts 1 prijs per aangekochte map. De prijsuitreiking zal plaats vinden in het c.c.CasinoKoksijde op vrijdag 15 september 2023 om 19.00 uur.

 

Vertel het verder

op Facebook