U bent hier

Ontdek hier wat je deze zomer kan beleven en doen!

Na ruim een jaar coronacrisis vinden er terug events plaats in Koksijde!
Onze dienst Toerisme bundelde alle activiteiten in een handig overzicht: bekijk onze zomerbrochure 2021
.
Hieronder bundelden we al enkele toppers voor jou!
 

Koksijde bouwt met LEGO®-blokjes

Na een jaar corona-pauze komen de beroemde Deense blokjes opnieuw naar Koksijde! Tijdens deze editie ligt de nadruk op de expo met unieke kunstwerken van de hand van Dirk Denoyelle & Amazings. Honderdduizenden blokken vormen de basis voor deze unieke expo die loopt van 3 juli tot en met 28 augustus 2021. Vorige editie geen kans gekregen om de unieke LEGO® make & takes mee naar huis te nemen? Dan krijg je deze zomer opnieuw de kans!


Dach in Ten Bogaerde: ontdek alles over de expo en het randprogramma

Het Kunstencentrum Ten Bogaerde is opnieuw open. Met Dach vind je er een toptentoonstelling met hedendaagse kunst. Geniet van het erfgoed op de site, de bronzen beelden van George Grard én breng een bezoekje aan de huisbrouwerij. Er is ook een randprogramma op maat. 

Nocturne op dinsdag: 24 augustus
Avondopening Kunstencentrum Ten Bogaerde: bezoek Dach tussen 18 en 21 uur.
Rondleiding op 29 augustus
Telkens om 14.30 uur. Schrijf je in

 

Abdijmuseum Ten Duinen

Wat is dat GeLUIT?
Koksijdenaar Stefaan Demoen zorgt voor de soundtrack bij je museum- en expobezoek, met middeleeuwse muziek op luit, lier en viool. Elke dinsdagnamiddag in augustus. Reserveer je tijdslot via www.tenduinen.be

Bekijk het volledige programma (huifkartochten, geleide rondleidingen) van het Abdijmuseum Ten Duinen op www.tenduinen.be. Tip! Ga eens langs in het museumcafé De Gasterie, beklim de Zuid-Abdijmolen of drink een glas in onze huisbrouwerij op de site van Ten Bogaerde.

Huifkartochten
In samenwerking met het Abdijmuseum Ten Duinen, op vrijdag 20 augustus.


 

Er is nog veel meer…


Avondmarkten
Gezellig langs de kraampjes kuieren terwijl je geniet van de ondergaande zon. Avondmarkten hebben een aparte sfeer en zijn onlosmakelijk met de zomer verbonden.

 

 

Vertel het verder

op Facebook