U bent hier

Lady Linn op Night of The Proms aan zee

 

Lady Linn op Night of The Proms aan zee

Ook Lady Linn komt, naast de eerder aangekondigde artiesten Gérard Lenorman, John Miles, Regi, Milow en Bart Peeters, op donderdag 1 augustus mee op het podium van de allereerste Night of the Proms Summer Edition in Koksijde. Op het Kerkplein van Koksijde-Bad brengen het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche bekende nummers uit het lichtklassieke genre en begeleiden ze popartiesten die hun klassiekers vertolken.

Door haar voorliefde voor jazz omringde Lady Linn zich vijftien jaar geleden met zeven muzikanten (de band “Her magnificent seven”) en tourden ze twee jaar met covers van jazz- en swingnummers.

Vanaf 2006 begon ze met het schrijven van eigen nummers en dat resulteerde in februari 2008 in het eerste album Here we go again. Met de bijhorende singles brak ze met haar band door in Vlaanderen en scoorden ze verschillende radiohits als A love affair en That's allright.

2009 was een top jaar: ze won voor het eerst een MIA voor ‘Beste Vrouwelijke Artieste’, werd bekroond met een gouden plaat voor ‘Here we go again’ en ontving tijdens de zomer nog de Radio 2 Zomerhit-trofee voor de Eddy Grant-cover I don’t wanna dance. Die single stond maar liefst 25 weken aan de top van de Ultratop.

Ondertussen won ze nog 2 MIA’s voor “Beste Popartiest” en “Beste vrouwelijke solo artiest”. Met een deelname in 2017 aan het VTM-programma Liefde voor Muziek bewees ze meermaals wat een fantastische stem ze heeft.

Haar laatste album ‘Black Swan’ kwam vorig jaar uit en is reeds het vijfde full album voor Lady Linn

Tickets 

Tickets voor Night of the Proms Summer Edition op 1 augustus in Koksijde kosten € 28 (staanplaats), € 35 (rolstoelplaats/begeleider) en € 45 (zitplaats) en zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com (externe link), 070 345 345 (max. € 0,30/min.) en via de dienst Toerisme in Koksijde (ter plaatse).

Praktisch 

Prijzen:

  • Staanplaatsen: 28 euro
  • Rolstoelplaatsen: 35 euro – max. 1 begeleider: 35 euro. Deze plaatsen kunnen enkel  gereserveerd worden op het nummer 03.400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.
  • Zitplaatsen: 45 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkoopsvoorwaarden

  • Het is verboden om drank, voedsel, drugs, plastic flessen, blikken, vuurwerk, wapens of andere gevaarlijke voorwerpen mee te brengen naar een evenement. Dergelijke voorwerpen zullen moeten worden afgegeven. Bij weigering hiervan zal de toegang tot het plein worden ontzegd, zonder enig recht op terugbetaling.
  • Wijzigingen in het programma, de data en/of plaatsen van de voorstellingen, wijzigingen in de opstelling en/of beschikbaarheid van de plaatsen en afgelastingen van de voorstelling behoren tot de uitsluitende aansprakelijkheid van de organisator. Gemeente Koksijde-Oostduinkerke treedt enkel op als tussenpersoon voor de reservering van tickets en beperkt uitdrukkelijk haar eventuele aansprakelijkheid tot dit domein
  • Er zijn geen dieren toegelaten
  • Er zijn geen paraplu's toegelaten

Kom je naar Night Of The Proms - Summer Edition? Maak er dan een leuk weekendje van! Boek vandaag nog je overnachting in Koksijde-Oostduinkerke. Hier vind je het overzicht! 

 

 

Vertel het verder

op Facebook