U bent hier

Nieuwe data Night of the Proms Summer Edition Koksijde 2021!

Vorige zomer was het nieuwe topevent in Koksijde, Night of the Proms Summer edition, meteen een schot in de roos. Zo’n 7000 toehoorders genoten op een zwoele zomeravond van een schitterende show op het Kerkplein te Koksijde. Burgemeester Marc Vanden Bussche was dan ook enorm trots om tijdens het concert reeds aan te kondigen dat we komende zomer een tweede editie zouden krijgen. Helaas… de coronacrisis besliste er anders over.

Maar, uitstel is geen afstel! De tweede editie van dit uniek zomers muziekfeest staat nu gepland op donderdag 29 en vrijdag 30 juli 2021!

Tickets

De tickets die werden aangekocht voor deze zomer, blijven volgend jaar gewoon geldig; er moeten dus geen tickets gewisseld worden. Tickets voor donderdag 13 augustus 2020 zullen geldig zijn op donderdag 29 juli 2021, en tickets voor vrijdag 14 augustus 2020 zullen geldig zijn op vrijdag 30 juli 2021. De donderdagshow (13/08/20) was zeer snel uitverkocht, dus dit zal in principe zo blijven voor volgend jaar (29/07/21). Voor de show op vrijdag werden ook reeds heel wat tickets verkocht, maar voor deze show (30/07/21) zijn wel nog steeds tickets beschikbaar, zowel online via www.teleticketservice.com als in het toerismekantoor te Koksijde (Zeelaan 303).

Wie verhinderd zou zijn op deze nieuwe data kan binnen de 30 dagen, en onder bepaalde voorwaarden, om een terugbetaling van de tickets vragen. Wie online een ticket kocht, vindt alle informatie terug op www.teleticketservice.com; wie een hard ticket kocht in het toerismekantoor te Koksijde, meldt zich best opnieuw aan ter plaatse. Zowel online als in het toerismekantoor kan iedereen terecht voor bijkomende informatie.

Line-up

PSE Belgium heeft alles op alles gezet om voor 2021 dezelfde artiesten te engageren dewelke dit jaar zouden optreden. Dit is niet steeds een evidentie, maar zowel Ozark Henry, Stan van Samang, Bart Peeters als John Miles hebben voor ons publiek met veel plezier 29 en 30 juli 2021 geblokkeerd in hun agenda; ze zullen allen dus van de partij zijn. We hopen binnenkort zelfs nog meer namen te kunnen bekend maken. 

Night of the Proms 2021
Burgemeester Marc Vanden Bussche: “Het was met pijn in het hart dat we enkele weken geleden reeds de beslissing moesten nemen om een van onze mooiste projecten uit te stellen naar volgend jaar, en dit op basis van de maatregelen die ons werden opgelegd vanwege de federale overheid. Iedereen had er zo naar uitgekeken, maar de gezondheid primeert. Aangezien er in dit event meerdere betrokken partijen zijn, moesten heel wat agenda’s naast elkaar worden gelegd alvorens we met zekerheid nieuwe data konden communiceren. Zo is Jan Vereecke (PSE Belgium) wonderwel in zijn opzet geslaagd om alle artiesten aan boord te houden, maar ook onze partners voor onder andere hospitality en logistiek moesten we consulteren. Veel mensen die aan dit project hun steentje bijdragen, krijgen het momenteel hard te verduren. Ik denk hierbij onder andere aan onze hotels waar de artiesten en de crew zouden hebben gelogeerd, de cateraars die voor de maaltijden zouden hebben gezorgd, maar bijvoorbeeld ook aan de firma’s die zouden instaan voor het leveren van de tribunes, de toiletten, de stroom, de publiekscatering, enz. Toch stelde iedereen zich zeer flexibel op en vonden we iedereen bereid om de opdracht voor 2020 gewoon uit te stellen naar 2021. We zijn iedereen  hiervoor dan ook zeer erkentelijk. We kijken hoopvol vooruit en zullen er volgend jaar een extra leuk feest van maken.”.

 

Vertel het verder

op Facebook