U bent hier

Night of the Proms Summer Edition

Gerard Lenorman en Regi eerste namen voor Night of the Proms Summer Edition in Koksijde

Op donderdag 1 augustus 2019 vindt in Koksijde de allereerste editie plaats van Night of the Proms Summer Edition. Ook in Koksijde zal het programma bestaan uit bekende nummers uit het lichtklassieke genre, afgewisseld met nummers uit de pop- en rockgeschiedenis. Naast John Miles hebben nu ook Gérard Lenorman en Regi hun komst bevestigd. De ticketverkoop loopt via Tele Ticket Service en de dienst Toerisme in Koksijde.

 

Gérard Lenorman

Eén van dé ambassadeurs van het Franse chanson komt volgende zomer naar Koksijde om er, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. de Brazilaanse dirigente Alexandra Arrieche, enkele van zijn grootste hits te brengen: “Voici les clés”, “Si j’étais président” en natuurlijk “La ballade des gens heureux”…
Beluister "Voici les clés (externe link)". 

 

Regi

25 keer het Sportpaleis uitverkopen, meer dan 30 top 10 hits in Vlaanderen: Regi heeft geen introductie meer nodig. Als producer werkte hij samen met een eindeloze lijst artiesten. Als DJ en podiumbeest kleurde hij menig festival. ‘Ellie’, een feel-good track opgedragen aan zijn oudste dochter Ellie Martha, werd zijn grootste solo-hit tot nu toe. De song, een samenwerking met Jake Reese, behaalde de nummer 1 positie en bleef daar 7 weken vrolijk staan. 
“In 2015 stond ik al eens op het podium van NOTP in het Sportpaleis. Dat was toen zo’n feestje dat ik dat met veel plezier nog eens over doe in Koksijde deze zomer!” aldus Regi.
Bekijk de Partymix (externe link) van Regi uit 2015

Unicum en jubileum

Night of the Proms blaast dit jaar 35 kaarsjes uit. Niet alleen wordt er tijdens dit jubileumjaar voor de allereerste keer in Vlaanderen een show in openlucht georganiseerd, het zal meteen ook de 1000ste show worden sedert de opstart van het concept in 1985. John Miles, straks ook aanwezig in Koksijde, stond al meer dan 800 keer op het podium van Night of the Proms. Geheel terecht draagt hij dan ook de bijnaam “Mr. Proms”.

Tickets

De ticketverkoop loopt via www.teleticketservice.com (externe link) en/of via 070 345 345 (max. €0.30/min) en via de dienst Toerisme in Koksijde.

Praktisch

Prijzen:

  • Staanplaatsen: 28 euro
  • Rolstoelplaatsen: 35 euro – max. 1 begeleider: 35 euro. Deze plaatsen kunnen enkel  gereserveerd worden op het nummer 03.400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.
  • Zitplaatsen: 45 euro

zaalplan

 

 

 

 

 

Verkoopsvoorwaarden

  • Het is verboden om drank, voedsel, drugs, plastic flessen, blikken, vuurwerk, wapens of andere gevaarlijke voorwerpen mee te brengen naar een evenement. Dergelijke voorwerpen zullen moeten worden afgegeven. Bij weigering hiervan zal de toegang tot de zaal worden ontzegd, zonder enig recht op terugbetaling.
  • Wijzigingen in het programma, de data en/of plaatsen van de voorstellingen, wijzigingen in de opstelling en/of beschikbaarheid van de plaatsen en afgelastingen van de voorstelling behoren tot de uitsluitende aansprakelijkheid van de organisator. Gemeente Koksijde-Oostduinkerke treedt enkel op als tussenpersoon voor de reservering van tickets en beperkt uitdrukkelijk haar eventuele aansprakelijkheid tot dit domein
  • Er zijn geen dieren toegelaten
  • Er zijn geen paraplu's toegelaten

Kom je naar Night Of The Proms - Summer Edition? Maak er dan een leuk weekendje van! Boek vandaag nog je overnachting in Koksijde-Oostduinkerke. Hier vind je het overzicht! 

 

 

Vertel het verder

op Facebook