U bent hier

ONTDEK DE VOLLEDIGE AFFICHE VAN NIGHT OF THE PROMS AAN ZEE HIER

 

 

Gers Pardoel is aangekondigd als laatste naam voor de Summer Edition van Night of the Proms in Koksijde. Ook Gérard Lenorman, Lady Linn, John Miles, Regi, Milow, Bart Peeters en uiteraard het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. Alexandra Arrieche zullen op donderdag 1 augustus mee op het podium staan van de allereerste Night of the Proms Summer Edition in Koksijde, tevens ook de 1000ste editie van de populaire concertreeks.

John Miles

Mister ‘Night of the Proms’ himself.

Gérard Lenorman

Eén van dé ambassadeurs van het Franse chanson komt naar Koksijde om er, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra o.l.v. de Brazilaanse dirigente Alexandra Arrieche, enkele van zijn grootste hits te brengen: “Voici les clés”, “Si j’étais président” en natuurlijk “La ballade des gens heureux”…

Regi

25 keer het Sportpaleis uitverkopen, meer dan 30 top 10 hits in Vlaanderen: Regi heeft geen introductie meer nodig. Als producer werkte hij samen met een eindeloze lijst artiesten. Als DJ en podiumbeest kleurde hij menig festival. ‘Ellie’, een feel-good track opgedragen aan zijn oudste dochter Ellie Martha, werd zijn grootste solo-hit tot nu toe. De song, een samenwerking met Jake Reese, behaalde de nummer 1 positie en bleef daar 7 weken vrolijk staan.

“In 2015 stond ik al eens op het podium van NOTP in het Sportpaleis. Dat was toen zo’n feestje dat ik dat met veel plezier nog eens over doe in Koksijde deze zomer!” aldus Regi.

Bart Peeters

Bart Peeters wordt de nieuwe presentator van de komende zomer- en najaarseditie van Night of the Proms. De “Summer Edition” aan zee is zowel de allereerste Belgische uitvoering in openlucht als een heel bijzondere jubileumeditie.

“Het succesrecept van de voorbije jaren in België en Nederland waar de presentator ook zingt, bracht ons bij Bart Peeters. Voor ons is hij een vriend van het huis: hij presenteerde Night of the Proms al enkele keren in Nederland, geeft regelmatig gastoptredens bij onze eigen producties, en treedt regelmatig solo op in onze zalen. We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en hem gevraagd of hij onze drie shows in 2019 van Night of the Proms wil presenteren. Hij hapte vrijwel meteen toe en daar zijn we bijzonder trots op. Dat hij daarenboven ook nog muzikaal uit de hoek zal komen, is voor ons een dikke plus”, zegt Jan Vereecke van PSE Belgium, organisator van oa. Night of the Proms.

Bart Peeters gaat een druk najaar tegemoet. De muzikant geeft niet minder dan 6 Deluxe-concerten in de Lotto Arena. Daar voegt hij nu dus ook zijn rol aan toe van gastheer en zanger bij Night of the Proms in het Sportpaleis.

“Ik vind het een hele eer dat men mij deze vraag stelde en ik moest er eigenlijk niet lang over nadenken. Voor mij voelt het als thuiskomen. Night of the Proms staat na al die jaren nog altijd voor een zeer kwalitatief concept en daar nog eens deel van mogen uitmaken stemt mij gelukkig. Ik ga een druk jaar tegemoet, maar ik kon gewoon geen nee zeggen”, verduidelijkt Bart Peeters.

Lady Linn

Door haar voorliefde voor jazz omringde Lady Linn zich vijftien jaar geleden met zeven muzikanten (de band “Her magnificent seven”) en tourden ze twee jaar met covers van jazz- en swingnummers.

Vanaf 2006 begon ze met het schrijven van eigen nummers en dat resulteerde in februari 2008 in het eerste album Here we go again. Met de bijhorende singles brak ze met haar band door in Vlaanderen en scoorden ze verschillende radiohits als A love affair en That's allright.

2009 was een top jaar: ze won voor het eerst een MIA voor ‘Beste Vrouwelijke Artieste’, werd bekroond met een gouden plaat voor ‘Here we go again’ en ontving tijdens de zomer nog de Radio 2 Zomerhit-trofee voor de Eddy Grant-cover I don’t wanna dance. Die single stond maar liefst 25 weken aan de top van de Ultratop.

Ondertussen won ze nog 2 MIA’s voor “Beste Popartiest” en “Beste vrouwelijke solo artiest”. Met een deelname in 2017 aan het VTM-programma Liefde voor Muziek bewees ze meermaals wat een fantastische stem ze heeft.

Haar laatste album ‘Black Swan’ kwam vorig jaar uit en is reeds het vijfde full album voor Lady Linn.

Milow

De Belgische singer-songwriter heeft een massa hits waaronder oa. 'Ayo Technology', 'You And Me’, 'Little In The Middle', ‘Fortune Cookie’ (een duet met Emma Bale) en ‘Howling at the Moon’.

In oktober 2018 was Milow helemaal terug met de nieuwe single 'Lay Your Worry Down’. Hij vertolkte het op straffe wijze samen met John Miles tijdens de Night of the Proms-tournee van 2018.

Gers Pardoel

Gers Pardoel is sinds zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ alomtegenwoordig in Vlaanderen. Hij zetelde als jurylid in het Eén-programma ‘Steracteur Sterartiest’, zat als coach in ‘The Voice Kids’ op VTM en stond ondertussen al 3x in een uitverkochte Lotto Arena. Ook volgend jaar staat hij er terug op 18 april 2020.

Gers Pardoel werd begin 2010 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Daarna scoorde hij ook bij ons hoog met de singles ‘Ik neem je mee’ (2011), ‘Bagagedrager’ (2012) en ‘Louise’ (2014), in de Ultratop telkens goed voor een top 10-notering. Met ‘Zo bijzonder’ (2017) stond hij maar liefst 20 weken in de charts!

Tickets 

Tickets voor Night of the Proms Summer Edition op 1 augustus in Koksijde kosten € 28 (staanplaats), € 35 (rolstoelplaats/begeleider) en € 45 (zitplaats) en zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com (externe link), 070 345 345 (max. € 0,30/min.) en via de dienst Toerisme in Koksijde (ter plaatse).

Praktisch 

Prijzen:

  • Staanplaatsen: 28 euro
  • Rolstoelplaatsen: 35 euro – max. 1 begeleider: 35 euro. Deze plaatsen kunnen enkel  gereserveerd worden op het nummer 03.400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.
  • Zitplaatsen: 45 euro

 

 

 

 

 

Verkoopsvoorwaarden

  • Het is verboden om drank, voedsel, drugs, plastic flessen, blikken, vuurwerk, wapens of andere gevaarlijke voorwerpen mee te brengen naar een evenement. Dergelijke voorwerpen zullen moeten worden afgegeven. Bij weigering hiervan zal de toegang tot het plein worden ontzegd, zonder enig recht op terugbetaling.
  • Wijzigingen in het programma, de data en/of plaatsen van de voorstellingen, wijzigingen in de opstelling en/of beschikbaarheid van de plaatsen en afgelastingen van de voorstelling behoren tot de uitsluitende aansprakelijkheid van de organisator. Gemeente Koksijde-Oostduinkerke treedt enkel op als tussenpersoon voor de reservering van tickets en beperkt uitdrukkelijk haar eventuele aansprakelijkheid tot dit domein
  • Er zijn geen dieren toegelaten
  • Er zijn geen paraplu's toegelaten

Kom je naar Night Of The Proms - Summer Edition? Maak er dan een leuk weekendje van! Boek vandaag nog je overnachting in Koksijde-Oostduinkerke. Hier vind je het overzicht! 

 

Vertel het verder

op Facebook