U bent hier

Koksijde fonkelt!

Prijzenpot van €7.500!
 

Wist je dat Koksijde elk jaar tijdens de kerstperiode fonkelt in een zee van licht?
Bijna 150 000 lampjes verdeeld over 45 spotlights, goed voor 7 km lichtsfeer…

Doe met ons mee en zorg voor nog meer licht in deze donkere tijden als teken van hoop en verbondenheid, voor de zorg én voor elkaar!

Hoe deelnemen?

Maak van jouw voortuin, gevel/balkon of handelszaak een baken van licht en wie weet word jij één van de winnende hotspots in Koksijde!

Bevestig jouw deelname vóór 10 december 2020 via mail aan darius.hillewaere@koksijde.be met vermelding van naam, adres en e-mail.
Vergeet zeker niet de vermelding van de categorie waarvoor je inschrijft:

1. Voortuin
2. Gevel/balkon/raamverlichting
3. Handelszaak (buitenversiering en/of kerstverlichting etalage)


Gezelligheid loont! Een prijzenpot van €6000 wordt verdeeld over alle winnaars die gekozen worden door een vakjury samengesteld door het Koninklijk Comité ‘Koksijde in de Bloemen’.
Ook de inwoners en bezoekers van Koksijde kunnen stemmen op de leukste spotlight in Koksijde. Per categorie krijgt de gekozen winnaar een publieksprijs ter waarde van € 250.
Uit de ingediende stemformulieren (1 inzending per persoon) worden nog eens 30 waardebonnen van € 50 verloot, goed voor €1500.

Bij de dienst Toerisme kan je vanaf 19 december terecht voor een overzichtskaart met alle deelnemende spotlights en stemformulier.
Hou zeker deze pagina in de gaten voor alle info en wedstrijdreglement.
 
#Koksijdefonkelt #Zorgvoorlicht

Vertel het verder

op Facebook