U bent hier

Koket Koksijde - Floralia

Koket Koksijde - Floralia

 

Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 september 2018 organiseert het gemeentebestuur van Koksijde voor de derde keer Koket Koksijde – Floralia. Het bloemenfeest vindt plaats op het Theaterplein en in het gemeentehuis van Koksijde en wordt uitgewerkt door meesters-floristen die bloemen in een symfonie van kleuren tot kunst verheffen. In 18 strandcabines laten 18 floristen het beste van zichzelf zien. Absoluut hoogtepunt zijn de bloemencomposities in het gemeentehuis van bloemensierkunstenaar Jo Pattyn bijgestaan door een team van gerenommeerde floristen.

Bling bling met bloemen

‘Diamonds are forever’ en ‘diamonds are a girls best friend’, Koket Koksijde wentelt zich dit jaar in kristallen en diamanten. Bling Bling met bloemen. Kristallen en diamanten in alle kleuren en grootte, ontworpen door de eigen gemeentelijke dienst Technieken, met de juiste bloemenaccenten tot leven gebracht zijn, samen met de prachtige aankleding in de raadzaal, hét hoogtepunt van de tentoonstelling in het gemeentehuis. Jo pattyn laat zich dit jaar ook bijstaan door gerenommeerde floristen.

Duinenlandschap

Op het Theaterplein voor het gemeentehuis van Koksijde legt de gemeentelijke Groendienst een duinenlandschap aan, waarvoor in totaal 650 ton zand wordt aangebracht. In 18 opgestelde strandcabines zullen 18 floristen een tot de verbeelding sprekende bloemencreatie brengen. Heren, geen paniek, deze kristallen en diamanten zijn niet te koop maar enkel te bewonderen. Mis deze kans niet!
Tijdens het evenement kunnen alle bezoekers eveneens deelnemen aan de wedstrijd ‘mooiste strandcabine’ met verschillende mooie prijzen te winnen. => Uitnodiging vernissage + foto Koket Koksijde Floralia 2015

Praktische info

Openingsuren:

 • Vrijdag 07/09: open van 10 tot 22 uur - om 19.30 uur concert van de Koninklijke Gemeentelijke Harmonie van Koksijde
 • zaterdag 08/09, zondag 09/09: open van 10 tot 22 uur
 • Maandag 10/09: open van 10 tot 18 uur

Dagelijks optreden van Goe Beezig

 • van 11 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur

Toegangsprijs:

 • € 10 (tot 18 jaar gratis) 
 • € 5 voor inwoners en tweede verblijvers op vertoon van de K-pas

Om wachtrijen te voorkomen raden wij u aan uw ticket reeds op voorhand aan te kopen: start ticketverkoop vanaf 1 september in toerismekantoor Koksijde-Bad, Zeelaan 303, 8670 Koksijde. Omwille van het evenement Koket Koksijde zal het gemeentehuis gesloten zijn voor het publiek van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september 2018.

Zet Koket Koksijde in de kijker op Facebook!

Had je het al gemerkt? We zijn met z’n allen druk in de weer met ‘Koket Koksijde Floralia’.
We hopen dan ook dat we veel bezoekers mogen ontvangen op deze 3e editie! Om het evenement nog meer onder de aandacht te brengen, roepen we jullie hulp in!  

Zet Koket Koksijde Floralia mee in de kijker en voeg wat bling bling toe aan je profielfoto!

Hoe plaats je het Koket-kader op je profielfoto? 

 • Ga naar je profiel en klik op je profielfoto – bijwerken
 • Kik op ‘kader toevoegen’
 • Typ in het zoekvenster ‘Koket Koksijde Floralia’
 • Klik op het kader en vervolgens rechtsonder op ‘Als profielfoto gebruiken’
 • Voila, bling bling toegevoegd aan je profielfoto!

Vertel het verder

op Facebook