U bent hier

Koket Koksijde

Koket
Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 september 2018 organiseert het gemeentebestuur van Koksijde voor de derde keer Koket Koksijde – Floralia. Het bloemenfeest, dat driejaarlijks georganiseerd wordt, vindt plaats op het Theaterplein en in het gemeentehuis van Koksijde en wordt uitgewerkt door meesters-floristen die bloemen in een symfonie van kleuren tot kunst verheffen. In 18 strandcabines laten 18 floristen het beste van zichzelf zien. Absoluut hoogtepunt zijn de bloemencomposities in het gemeentehuis van bloemensierkunstenaar Jo Pattyn bijgestaan door een team van gerenommeerde floristen’.

‘Diamonds are forever’ en ‘diamonds are a girls best friend’, Koket Koksijde wentelt zich dit jaar in kristallen en diamanten. Bling Bling met bloemen. Kristallen en diamanten in alle kleuren en grootte, ontworpen door de eigen gemeentelijke dienst Technieken, met de juiste bloemenaccenten tot leven gebracht zijn, samen met de prachtige aankleding in de raadzaal, hét hoogtepunt van de tentoonstelling in het gemeentehuis. Jo pattyn laat zich dit jaar ook bijstaan door gerenommeerde floristen.

Op het Theaterplein voor het gemeentehuis van Koksijde legt de gemeentelijke Groendienst een duinenlandschap aan, waarvoor in totaal 650 ton zand wordt aangebracht. In 18 opgestelde strandcabines zullen 18 floristen een tot de verbeelding sprekende bloemencreatie brengen. Heren, geen paniek, deze kristallen en diamanten zijn niet te koop maar enkel te bewonderen. Mis deze kans niet!

Praktische info:

Openingsuren:

Vrijdag 07/09, zaterdag 08/09, zondag 09/09: open van 10 tot 22 uur

Maandag 10/09: open van 10 tot 18 uur

Toegangsprijs:

€ 10
€ 5 voor inwoners en tweede verblijvers met K-pas
tot 18 jaar gratis

Meer info: Dienst Toerisme +32 (0)58 51 29 10

Vertel het verder

op Facebook