U bent hier

... via de wandelzoektocht nieuwe plekjes ontdekken

De wandelzoektocht steekt dit jaar in een nieuw jasje ! Nog tot en met 8 november speur je naar foto’s en los je de bijhorende vragen op. Deelnameformulieren (€4/map) zijn te verkrijgen bij de toerismekantoren van Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald. (check openingsuren)

Deze gezinsvriendelijke zoektocht is ± 6 km lang. Start en aankomst is aan het toerismekantoor van Koksijde-bad. Er is ook een buggy-, rolstoel- en hondvriendelijk alternatief voorzien waarbij je alle foto’s kan vinden.

We pasten de zoektocht aan de maatregelen rond corona en de verplichte wandelrichting in de winkelstraten aan. Het nieuwe concept blijft wel gelden:

Langs het volledige parcours dienen de deelnemers foto’s te vinden. Nieuw dit jaar is echter dat je, indien je de foto gevonden hebt, een bijhorende vraag dient op te lossen waarbij het antwoord te vinden is in de nabije omgeving. Iets uitdagender misschien, maar minstens even plezant! Om je hersens terug in de plooi te leggen, sluiten we de zoektocht af met enkele droedels.

Laat je creativiteit én zoeksensoren dus maar de vrije loop en geniet bovenal van de wandeling zelf!

Iedere deelnemer die het antwoordblad indient heeft recht op een prijs.

De prijsuitreiking vindt plaats in het c.c.CasinoKoksijde op vrijdag 11 december 2020 om 18.30 uur.

Vertel het verder

op Facebook