U bent hier

David&Dupont Garden Glamping

Terreingerelateerd logies

Onze Garden Glamping in Oostduinkerke bestaat uit twee comfortabele ruim ingerichte safaritenten. De tenten zijnopgeslaan in ons weiland en omringd door bomen en landbouw.Het is een milkshake van het groen van het gras en het zilt van de zee, wat dit tot een unieke kampeerervaring maakt. Ook hebben we een strandcabine in Nieuwpoort bad die je kan gebruiken tijdens je verblijf. Zo hoef je niet te sjouwen met strandstoeltjes en kan je onze fietsen gebruiken om de buurt te verkennen.

In onze Glamping Garden kom je relaxen. Samen met je gezelschap BBQ'N, petanque spelen, een avondje rond het kampvuur zitten. Je komt voor de ervaring van het buiten zijn en de stad van je af te spoelen. Voor dit laatste hebben we de zee. Die ligt op 5 minuten van de tuin. Je kan richting Oostduinkerke strand Groenendijk of richting Nieuwpoort bad. Allebei op 5 minuten.

De gasten hebben toegang tot de volledige tuin en weiland met al het toebehoren.

Er is een bar met overdekte lounge. In de bar is er een koelkast gevuld met wijn, cava en frisdrank. We rekenen af bij vertrek. Er is ook de mogelijkheid een ontbijtmand te bestellen.

Waar:
Steenbakkerijstraat 21
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
GSM:
+32 494 52 85 79

Vertel het verder

op Facebook