U bent hier

Foodtruckfestival SMA(A)K - Koksijde | vrijdag 16 - zondag 18 juni 2023

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 16/06 tot zondag 18/06 naar Koksijde. We toveren het Theaterplein om tot één groot sfeervol openluchtfestival. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers.
 

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op SMA(A)K vindt iedereen iets naar zijn goesting. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!


Music & Dance

Hippe beats, rock-'n-roll,... onze platenspeler draait op volle toeren. Zin om te genieten van de vele live-optredens doorheen het weekend? Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

Vrijdag 16/06:
19 - 22 uur:
DJ Jimzo 2.0 

Zaterdag 17/06:
Live muziek:
13 - 14 uur: Lisa Music Duo
17 - 18 uur: Edelweiss
19 - 20 uur: Dista

Zondag 18/06:
Live muziek:
15 - 16 uur: Lisa Music Duo
17 - 18 uur: Edelweiss

 

Kids

Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

 

Sfeer en gezelligheid

We zeggen niet voor niets 'proef de gezelligheid': lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken, gezellige zithoeken,... & nog veel meer! Ontdek het op SMA(A)K! Met SMA(A)K brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.


Gratis inkom

Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis.


Openingsuren

Vrijdag 16 juni: 17 - 22 uur
Zaterdag 17 juni: 12 - 22 uur
Zondag 18 juni: 12 - 21 uur


Locatie

Theaterplein, Zeelaan 303


Meer info

www.smaakfestival.be
 

 

 

 

 

Vertel het verder

op Facebook